Cea de-a patra ediție Balkan Bus Meeting are loc în România in 2014

Air Cooled Raiders organizează la Buftea întâlnirea proprietarilor de mașini de epocă Volkswagen, din sudul și sud-estul Europei

În perioada 4-6 iulie 2014, baza sportivă din Buftea va deveni loc de întâlnire pentru toți iubitorii Volkswagen Bus & Beetle. Cluburile retro Volkswagen din Turcia, Grecia, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croatia, Ungaria și Austria sunt așteptate să se înfrățească pe pământ românesc.
Reprezentanți din 8 țări, plus România, vor ajunge pe 4 iulie la București. Balkan Bus Meeting reunește iubitorii autovehiculelor retro produse de Volkswagen, într-o sărbătoare pe patru roți cu muzică, voie bună, prietenie și pasiune. Pe durata festivalului, cei prezenți se vor bucura de jocuri în aer liber, vor participa la celebrele campionate de table și vor defila în paradă către Castelul Mogosoaia.
Camparea pe durata celor 3 zile de festival se va face la baza sportivă din Buftea, acolo unde cei prezenți se vor bucura de o serie de facilități precum terenuri de fotbal, volei, badminton și paint-ball, locuri amenajate de pescuit, piscină.

Începând cu 6 iulie 2014, participanții vor porni pe traseul Transalpina – Păltiniș – Sibiu – Transfăgărășan, iar până pe 10 iulie vor rămâne în Sibiu.
Balkan Bus Meeting a avut loc până acum în Grecia (2011), Bulgaria (2012) și Turcia (2013). Evenimentul este organizat în România de Aircooled Raiders în parteneriat cu Retromobil Club România și cu sprijinul Inedit Grup, Paflora, Motul, Baza Turistică Buftea, Casa Chesarie, Repsol, Hobby Tools Manufacturing. Parteneri media Vwforum.ro și BugBus.net

Balkan Bus Meeting #4 – 2014 – Official Video

 

Alte inregistrari de la Balkan Bus Meeting


Imagini de la Balkan Bus Meeting #4

1
2 3 4 5